Space Jam 2: Yeni Efsane izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.5 IMDB Puanı 106 Görüntülenme

Space Jam 2: Yeni Efsane izle

Yönetmen:

Oyuncular:

LeBron James, Don Cheadle, Cedric Joe
LeBron James, NBA'nın şampiyonu ve uluslararası bir ikon olarak bilinen bir basketbol oyuncusu, Space Jam Yeni Efsane adlı animasyon-canlı aksiyon filminde efsanevi karakter Bugs Bunny ile bir araya geliyor. Bu film, ebeveynlerin çocuklarıyla bağ kurmak için ne kadar ileri gidebileceklerini gösteren, iki dünyanın muhteşem bir karışımını sunan bir dönüşümsel maceraya sahne oluyor.

LeBron James, yapay zeka tarafından hapsedilen küçük oğlu Dom'la birlikte dijital bir alana sıkışır ve sağsalim eve dönebilmek için tek şansları, Bugs, Lola Bunny ve diğer Looney Tunes karakterlerini yönlendirerek sahada yapay zekanın dijitalleştirilmiş şampiyonlarına karşı mücadele etmektir. Bu şampiyonlar, daha önce hiç görülmemiş profesyonel basketbol yıldızlarından oluşan bir süper kadrodur.

LeBron James, oğluyla olan bağını yeniden keşfedecek ve kendi benliğinin gücünü keşfedeceği bu önemli mücadelede Looney Tunes karakterlerine karşı Goons adındaki ekip ile birlikte mücadele eder. Tunes karakterleri, gelenekleri yıkarak benzersiz yeteneklerini kullanır ve oyunu kendi tarzlarıyla oynayarak "Kral" James'i bile şaşırtır.

Bu film, aksiyon dolu Tunes karakterlerinin geleneği altüst ettiği, güçlerini maksimum seviyeye çıkardığı ve oyunu kendi yöntemleriyle oynadığı bir hikayeyi anlatır. hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Space Jam: A New Legacy

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?