Duvak izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 50 Görüntülenme

Duvak izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Naomi Watts, Edward Norton, Liev Schreiber
1920'lerde geçen The Painted Veil adlı film, Somerset Maugham'ın klasik romanına dayanmaktadır. Hikaye, üst sınıfa mensup bir kadın olan Kitty ile orta sınıfa mensup bir doktor olan Walter arasındaki yanlış nedenlerle gerçekleşen bir evlilikle başlar. Çift, Şanghay'a taşınır ve burada Kitty, başka biriyle aşk yaşar. Walter, karısının ihanetini öğrenince intikam almak için ölümcül bir salgının hüküm sürdüğü ücra bir kasabadan gelen iş teklifini kabul eder ve karısını da yanında götürür. Bu yolculuk, ilişkilerine bir anlam katar ve dünyanın en uzak ve güzel köşelerinden birinde ortak bir amaca yönelirler.

Kitty, Londra'nın üst sınıfında yer alan genç bir kadındır ve evlenme yaşına yaklaşmaktadır. Annesi için Kitty'nin evlenmemesi uygun olmayan bir durumdur. Kitty, ayrıcalıklı yaşam tarzından sıkılmıştır ve ciddi bir bakteriyolog olan Dr. Walter Fane'in evlilik teklifini kabul eder. Şanghay'a taşındıktan sonra Kitty, kocasını aldatır. Walter karısının sadakatsizliğini öğrenince, kolera salgınının hüküm sürdüğü ücra bir köşeden gelen iş teklifini kabul eder ve Kitty'yi de yanında götürmeye zorlar.

Mei-tan-fu köyüne gittikten sonra, Fane çiftinin soğuk ve uzak ilişkisi devam eder. Kitty, komşuları olan Komiser Yardımcısı Waddington ile arkadaşlık kurarak, eski yaşantısından uzaklaşmaya başlar ve çevresinin gerçekleriyle yüz

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Painted Veil

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?