Chicago izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.2 IMDB Puanı 53 Görüntülenme

Chicago izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Richard Gere
1920'li yıllarda, Chicago şehri sahne hayatının en parıltılı dönemini yaşamaktadır. Ancak bu şehir, yeni bir skandal ile sarsılır. Sahnelerin en popüler yıldızı Vilma, kocası ve kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini öğrenince onları öldürür. Bu olaydan hemen sonra, güzel şarkıcı Roxie, sahnelerin yıldızı olmak için yanıp tutuşan ve ona şöhret vaat eden Fred adlı bir adamla ilişki yaşar. Ancak Fred, isteğini elde ettikten sonra Roxie'ye yardım edemeyeceğini söyler ve Roxie, onu öldürür. Roxie, Vilma'nın hücre arkadaşı olur ve bu ünlü kadınla birlikte hapishanede olmaktan mutlu olur.

Roxie'nin hayalleri gerçekleşir ve hapishane müdürü ona avukat Billy'yi ayarlar. Billy, bir reklam ajansı gibi çalışan bir avukattır ve Roxie'yi magazin haberlerinin en önemli konusu haline getirir. Roxie, bir anda ünlü olurken, Vilma unutulur. Ancak Vilma, Roxie'ye yeni bir gösteride öldürdüğü kız kardeşinin rolünü teklif eder.

Bu sırada, Roxie'nin sevgilisini öldüren Kitty hapishaneye katılır ve haberlerin baş konusu olur. Ancak Roxie'nin son ve etkileyici bir hamlesi vardır. Tüm bu olaylar hdfilmcehennemi kelimesiyle sona erer.

Not: Bu özet, bir yapay zeka tarafından hazırlanmış gibi görünmemelidir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Chicago

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?