Heidi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 43 Görüntülenme

Heidi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Anuk Steffen, Anna Schinz, Lilian Naef
Heidi adındaki küçük bir kız, anne ve babasını kaybettikten sonra teyzesinin yanında kalmaya başlar. Ancak bir süre sonra köye büyükbabasının yanına gönderilir. Büyükbaba, başta huysuz ve sinirli olsa da Heidi'nin sevgisiyle değişir ve birlikte dağ evinde yaşamaya başlarlar.

Heidi, köy yaşamını ve dağlarda oynamayı çok sever. Peter adında bir arkadaşıyla dağlara çıkar ve harika zamanlar geçirirler. Ancak bir gün teyzesi gelir ve Heidi'yi zengin bir ailenin tekerlekli sandalyede yaşayan kızına yardımcı olması için şehre götürmek ister. Heidi çok üzülür ve gitmek istemez, ancak teyzesi onu ikna eder.

Yeniden yapılandırma: Heidi küçük yaşta anne ve babasını kaybeder. Teyzesinin yanında kaldıktan sonra köye büyükbabasının yanına gönderilir. Büyükbaba başta sinirli olsa da Heidi'nin sevgisiyle değişir ve birlikte dağ evinde yaşamaya başlarlar.

Heidi, köy yaşamını ve dağlarda oynamayı çok sever. Arkadaşı Peter ile birlikte dağlara çıkar ve keyifli zamanlar geçirirler. Ancak bir gün teyzesi, Heidi'yi bir zengin ailenin tekerlekli sandalyede yaşayan kızına yardımcı olması için şehre götürmek ister. Heidi bu durumdan çok üzülür ve gitmek istemez, ancak teyzesinin ikna etmesiyle şehre gitmek zorunda kalır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Heidi

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?