Hellboy izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı 53 Görüntülenme

Hellboy izle

Oyuncular:

Ron Perlman, Doug Jones, Selma Blair
Adolf Hitler'in mistik konulara olan ilgisi, birçok kitap ve filme konu olmuştur. Nazilerin, 2. Dünya Savaşı'nı kendi lehlerine çevirmek için doğaüstü güçlerden yardım umduklarına dair birçok ipucu bulunmaktadır. Hellboy, Nazilerin bu deneyler sırasında yanlışlıkla dünyaya getirdikleri, aynı adı taşıyan bir cehennem canavarının maceralarını anlatır.

Hellboy, gücü ve zekası yanında insancıl bir karaktere sahip küçük bir varlıktır. Kötülük yerine iyilik tarafını seçer ve sonunda paranormal konulara yatkın bir dedektif olarak olağanüstü maceralar yaşar. Kara büyücü Rasputin'in elinden kurtulan Hellboy, Profesör Broom tarafından yetiştirilir ve ateşi kontrol edebilen Liz Sherman ve telepatik Abe Sapien ile birlikte kötülükle savaşan olağandışı bir takımın bir parçası olur.

Hellboy, Amerikalı çizgi romancı Mike Mignola tarafından yaratılan derin ve marjinal bir çizgi roman serisinden uyarlanmıştır. Hellboy, konusu ve Mignola'nın kendine özgü stilize çizimleriyle ünlüdür ve ABD ve Avrupa'da beğeniyle karşılanmıştır. Bu film, yönetmen Guillermo del Toro'nun yetenekli ellerinde çizgi romanlar kadar mükemmel bir eğlence sunmaktadır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Hellboy

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?