Milenyum Serisi 3: Arı Kovanına Çomak Sokan Kız izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.3 IMDB Puanı 142 Görüntülenme

Milenyum Serisi 3: Arı Kovanına Çomak Sokan Kız izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Lena Endre
Stieg Larsson'un ünlü Millennium Üçlemesi'nin son bölümü olan "Arı Kovanına Çomak Sokan Kız", 2012 yılında David Fincher tarafından Hollywood'da yeniden çekilmeye başlanan ve büyük bir ilgiyle karşılanan bir polisiye seridir. Film, asi genç hacker Lisbeth Salander'ın (Noomi Rapace) ve gazeteci Mikael Blomkvist'in (Michael Nyqvist) maceralarını konu almaktadır.

Hikaye, Lisbeth Salander'ın bir kurşunla vurulması sonucu yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdiği noktadan başlar. Kurtulduktan sonra üç cinayet suçlamasıyla mahkemeye çıkarılacak ve kendisini demir parmaklıklar ardına götüreceklerdir. Ancak Lisbeth, savunduğu davanın arkasında durmayı ve masumiyetini kanıtlamayı kendi hayatı pahasına bile olsa kararlıdır. Ünlü muhalif gazeteci Mikael Blomkvist'in de yardımıyla, derin devletin karanlık işlerini ortaya çıkarmak için mücadele eder.

"Arı Kovanına Çomak Sokan Kız", polisiye türünde yeni bir dönemi başlatan ve dünya çapında büyük bir fenomen haline gelen Millennium Üçlemesi'nin son ve heyecan dolu bir bölümüdür. Bu film hdfilmcehennemi tarafından sunulmuştur.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Luftslottet som sprängdes

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?