Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.5 IMDB Puanı 59 Görüntülenme

Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Brad Pitt, Casey Affleck, Sam Shepard
Amerika'nın en ünlü kanun kaçağı olarak bilinen birçok kitap ve hikaye James'in maceralarına odaklanmıştır. Ancak bu öyküler genellikle gerçeklere fazla değinmemekte ve James'in efsanevi kişiliği ve cesur maceralarına odaklanmaktadır.

James, soyduğu ve öldürdüğünü iddia ettiği kişilerin aileleri için sadece bir suçlu olabilir, ancak 1870'lerde James'in çetesinin eylemlerini anlatan sansasyonel gazetelerde ve ucuz romanlarda, Jesse hayranlık uyandıran bir figürdü. Ona göre, Jesse bir Robin Hood'du; yoksul çiftçileri sömüren demiryolu ve banka sahiplerine karşı çıkıyordu. Kendisi de haksızlığa maruz kalmış ve yaralanmış bir Konfederasyon askeri olarak, Güney Birliği'ne saldırmak için trajik bir nedeni vardı. Ayrıca, şehirlerde kurallara uyarak sıradan bir hayat yaşamaya başlayan insanlar için Jesse, vahşi batının son temsilcisiydi. Özgürlüğün ve Amerikan ruhunun sembolü olarak, kanunu hiçe sayan ve kendi kurallarıyla yaşayan bir asi olarak kabul edilirdi. Yani her yönüyle bir efsaneydi.

Robert Ford, Jesse'ye olan hayranlığıyla tanınan biri olarak, bir gün idolüyle yan yana at sürme hayalini gerçekleştirmeye adamış idealist ve hırslı biriydi. Ancak hiç beklemediği bir şekilde, tarih ona Jesse'yi sırtından vuran "adi küçük korkak" damgasını vuracaktı.

1881 yılında Jesse 34 yaşındaydı ve bir yandan son büyük soygununu planlıyord

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?