Gran Torino izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.1 IMDB Puanı 80 Görüntülenme

Gran Torino izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Clint Eastwood, Bee Vang, Christopher Carley
Clint Eastwood'un yönettiği ve başrolünde yer aldığı "Gran Torino", Oscar ödüllü filmi "Million Dollar Baby"den beri perdede göründüğü ilk filmidir. Filmde, Eastwood, demir gibi iradeye sahip bir Kore Savaşı gazisi olan Walt Kowalski'yi canlandırır. Walt, değişen bir dünyada yaşayan ve göçmen komşularıyla yüzleşmek zorunda kalan bir karakterdir.

Emekli bir otomobil işçisi olan Walt, günlerini evde tamirat yaparak, birayla ve berber ziyaretleriyle geçirmektedir. Karısının son arzusu olan kilisede günahlarını itiraf etme isteği Walt için anlamsızdır. Walt, sadece köpeği Daisy'ye güvenebilecek kadar içini dökecek birini bulamamaktadır.

Komşularının çoğu taşınmış veya ölmüş, yerlerini nefret ettiği Hmong göçmenlerine bırakmışlardır. Walt, her şeye kızgındır: sarkık yağmur olukları, fazla uzamış çimler, yabancı yüzler, kendilerine ait olduklarını düşünen amaçsız Hmong, Latin ve Afrika-Amerika çeteleri, büyüyüp yabancılaşan çocukları... Walt artık ölümünü beklemektedir.

Ancak, biri onun '72 model Gran Torino'sunu çalmaya çalışınca her şey değişir. Gran Torino, Walt'un hayatına giren utangaç genç komşusu Thao'nun (Bee Vang) Hmong çetecileri tarafından çalınmaya zorlandığı bir araçtır.

Bu film, Walt'un geçmişine yeniden bağlanmasını ve önyargılarıyla yüzleşmesini anlatır. Gran Torino, Walt için bir dönüm noktası ol

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Gran Torino

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?