Yaşam şifresi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.5 IMDB Puanı 77 Görüntülenme

Yaşam şifresi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga
Jake Gyllenhaal'ın canlandırdığı Kaptan Colter Stevens, bir hız treninde ansızın uyanır ve nasıl buraya geldiğini hatırlamaz. Trenin karşısında oturan Christina adlı bir kadını tanımamaktadır, ancak kadın onu tanımaktadır. Tuvalette kendini gizlerken aynada kendi yerine başka birinin yansımasını gören Colter şok olur ve cüzdanında sınıf öğretmeni Sean Fentress'ın kimliğini bulur. Birden tren içinde büyük bir patlama meydana gelir.

Daha sonra Colter, yüksek teknolojili bir izolasyon birimine gönderilir ve Vera Farmiga'nın canlandırdığı Goodwin adlı bir görevli, Colter'ın gördüklerinden haberdar gibidir. Colter, Chicago'da bir treni havaya uçuracak ve binlerce insanı öldürecek olan bir bombacıyı saatler öncesinden tanımlayabilme göreviyle atanır. "Yaşam şifresi" adı verilen gizli bir program sayesinde Colter, paralel bir gerçeklikte Sean olarak davranabilir.

Her tren dönüşünde Colter, bombacının kimliğini belirleyebilmek için sadece sekiz dakikası vardır. Her seferinde yeni ipuçları toplasa da avı her seferinde ondan kaçmayı başarır. Daha fazla bilgi edindikçe, Colter bu ölümcül felaketi önleyebileceğine daha çok inanır - tabii zaman onun önüne geçmezse... hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Source Code

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?