Ölüm Yarışı 2 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.6 IMDB Puanı 63 Görüntülenme

Ölüm Yarışı 2 izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Luke Goss, Lauren Cohan, Sean Bean
Luke Goss, Markus Kane (Sean Bean) için çalışan bir suçludur. Markus, Luke'dan bir bankayı soymasını istemektedir. Luke işi kabul eder, ancak soygun sırasında istemeden bir banka görevlisini öldürür. Federal bir suç işlediği için özel tamamen sivil yönetimi olan Ada Hapishanesine gönderilir. Burası son derece vahşi bir hapishanedir ve ölüm cezasına çarptırılan mahkumlar dövüşerek büyük bir bahis şebekesi oluşturur. Luke, zamanla bu sistemin bir parçası olmaya zorlanır.

Hapishane yönetimi, dövüşlerin eskisi kadar popüler olmadığına karar verir ve bu nedenle yeni bir konsept oluşturulmasını ister. Bu görevden sorumlu olan güzel haber spikeri September Jones (Lauren Cohan), ölümcül bir yarışma düzenler. Bu sefer dövüş yerine silahlarla donatılmış arabalarla yarışmak gerekmektedir. Yarışta üst üste 5 kez birinci gelen özgürlüğüne kavuşacaktır. Ancak yarışı sağ olarak tamamlamak da gerekmektedir. Luke, zorla yarışa sokulur ve artık geri dönüşü yoktur. Tüm yarışları kazanmak zorundadır.

Bu filmde Luke Goss'a dünyaca ünlü Latin çıplak model Tanit Phoenix de eşlik ediyor. Aksiyonun yüksek dozda olduğu bu devam filminde sert ve vahşi sahneler de bulunmaktadır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Death Race 2

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?