Zor Saatler izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.7 IMDB Puanı 47 Görüntülenme

Zor Saatler izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster
Disney'in "Zor Saatler" filmi, sahil güvenlik tarihindeki en büyük tekne kurtarma operasyonunu konu alan gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır. Craig Gillespie'nin yönettiği filmde, Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster, Holliday Grainger, John Ortiz ve Eric Bana gibi ünlü oyuncular rol almaktadır.

18 Şubat 1952'de İngiltere'nin doğu kıyılarını sarsan bir fırtına, Boston'a bağlı SS Pendleton T-2 petrol tankerini de ikiye böler. Hızla batan gemide 30 kişilik bir mürettebat bulunmaktadır. Mürettebatın lideri olan mühendis Ray Sybert, korkuya kapılan ekibi sakinleştirerek birlikte mücadele etmeleri için çaba sarf eder.

Bu sırada felaketin haberi, Massachusetts'teki Chatham'da bulunan Amerikan Sahil Güvenlik ofisine ulaşır. Sahil Güvenlik yetkilisi Daniel Cluff, gemiyi kurtarmak için bir kurtarma teknesi gönderme kararı alır. Zorlu koşullara rağmen, kaptan Bernie Webber'ın liderliğindeki dört sahil güvenlik yetkilisi, yetersiz ekipmanları ve küçük bir can kurtaran botuyla dev dalgalar ve fırtınalarla mücadele ederek yola çıkarlar.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Finest Hours

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?