Spectral izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 60 Görüntülenme

Spectral izle

Yönetmen:

Oyuncular:

James Badge Dale, Emily Mortimer, Bruce Greenwood
Pentagon'a bağlı Savunma Araştırmaları Ajansı (DARPA) mühendisi Mark Clyne (James Badge Dale), iç savaşın eşiğindeki Moldova'ya askeri destek için gönderilen Amerikan askerlerinin gizemli bir şekilde öldürülmeye başladığı haberini alır. Clyne, bu anlaşılamayan ölümleri araştırmak ve mantıklı bir çözüm bulmak amacıyla Moldova'daki birlikte görev alır. Ancak Clyne ve askerler, karşılarındaki düşmanın ne olduğunu anlamakta güçlük çekerler çünkü bu doğaüstü güçler hem görünmezdir hem de kurşun geçirmezdir.

Mühendis, özel ekibin yardımıyla bu güçleri ortadan kaldırmak için zayıf noktalarını belirlemek ve yeni bir yöntem geliştirmek zorundadır. Ancak her adımda karşılarına çıkan bu görünmez düşmanla savaşmak, Clyne ve ekibinin hayatta kalma mücadelesi haline gelir.

Bu gizemli düşmanı yenmek için zamanla yarışan Clyne, güçlerini ortadan kaldırmak ve bir çözüm bulmak için her şeyi riske atmaya hazırdır. Ancak bu süreçte gerçek düşmanın kim olduğunu ve niyetlerini keşfetmek, Clyne ve ekibi için hayati önem taşımaktadır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Spectral

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?