Kara Kitap izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.7 IMDB Puanı 58 Görüntülenme

Kara Kitap izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Carice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman
1944 yılında Hollanda'da, İkinci Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru, güzel bir şarkıcı olan Rachel Stein, Tsjempkema ailesinin yanında saklanmaktadır. Rachel, bir zamanlar ünlü ve zengin bir şarkıcı olan şimdi ise ailesinden ayrı, Gestapo tarafından yakalanma korkusuyla savaşın sonunu beklemektedir. Ancak güvenli evleri, Alman savaş uçaklarının bombardımanı sonucunda yıkılır. Rachel, kendisini güvenli bir yere ulaştırmayı vaat eden Rob adında bir gençle tanışır. Rob, Rachel'ın şehirdeki bir kontakla tanışmasını sağlar ve ailesini bulup güvenli topraklara kaçmayı planlar.

Rachel ve Rob, Hollanda'da gizlice yahudilerin sınır dışına kaçmalarına yardım eden avukat Mr. Smaal ve karısının evine gelirler. Mr. Smaal, isteksizce de olsa Rachel'ı düşman hatlarından geçirip müttefik topraklarında ailesiyle buluşmasını sağlayacağını söyler. Ancak tehlikeli bir nehir geçişi sırasında, tekneleri Alman devriyeleri tarafından pusuya düşürülür. Nazi'ler diğerleri öldürülürken, Rachel nehre atlayarak kurtulur.

Ertesi gün Rachel, direniş örgütü liderlerinden Gerben Kuipers tarafından kurtarılır. Kuipers, nazik ve cömert bir adamdır ve Rachel'e iş ve güvenli bir ev sağlar. Ancak Rachel, ailesinin acımasızca katledilmesini unutamaz ve Almanlara karşı direnişe katılarak savaşmaya karar verir.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Zwartboek

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?