Kafes izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 65 Görüntülenme

Kafes izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich
Bird Box, gözleri bağlı bir şekilde yolculuğa çıkan bir kadın ve çocuklarının hikayesini anlatır. Malorie ve iki çocuğu, peşlerindeki tehlikelerden kaçmaya çalışırken hayatta kalmayı başarmışlardır. Nehir kenarında terk edilmiş bir evde yaşam sürdüren aile, her adımlarını planlayarak bu günlere gelmiştir. Ancak artık güvende olabilecekleri bir yere gitmek için harekete geçme vakti gelmiştir. Yolculukları oldukça tehlikelidir ve tek bir hata ölümlerine yol açabilir. En önemlisi, gözleri bağlı kalmaları gerekmektedir. Zekaları ve duyma yetenekleriyle yolculuğa çıkan Malorie ve çocukları, yalnız olmadıklarını fark ederler. Ancak, onların peşinde olan şey bir insan mı, hayvan mı yoksa bir canavar mıdır bilinmez.

Sandra Bullock'un başrolünde olduğu bu gerilim filmi, birçok ünlü oyuncuyu bir araya getirmiştir. Sarah Paulson, Trevante Rhodes, Jacki Weaver, Rosa Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rel Howery, Tom Hollander, Colson Baker, BD Wong ve John Malkovich gibi isimler de filmde yer almaktadır. Film, Susanne Bier'in yönetmenliğinde, Josh Malerman'ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Senaryosu ise Eric Heisserer tarafından kaleme alınmıştır.

Özet: Bir kadın ve çocuklarının gözleri bağlı bir şekilde hayatta kalma mücadelesi verdiği tehlikeli bir yolculuğu konu edinen Bird Box, gizem ve gerilim dolu bir film. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Bird Box

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?