Görünmeyen Misafir izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8 IMDB Puanı 95 Görüntülenme

Görünmeyen Misafir izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Mario Casas, Ana Wagener, Jose Coronado
Adrian Doria, Asya pazarında gerçekleştirdiği ticari anlaşmalar ve yüksek teknoloji şirketi sayesinde zengin bir iş adamıdır. Bu nedenle Yılın Adamı olarak anılmaktadır. Kendisine güvenilir bir savunma oluşturması için avukatı Felix tarafından tanık hazırlama ve adli bildirimler konusunda uzmanlaşmış deneyimli bir avukat olan Virginia Goodman ile tanışır. Ancak bir dağ oteli odasında, fotoğrafçı sevgilisi Laural Vidan'ın cesedi bulunur ve Adrian polis tarafından tutuklanır.

Adrian, suçlamalar ve Laura ile ilişkisi hakkında Virginia'ya konuşur. İkisi, Laura'nın bir araba kazasında ölen sürücü Daniel Garrido'nun ölümünü ortaya çıkarmaya çalışırlar. Adrian, Laura'nın onu Daniel'in ölümünden kaynaklanan suçlamalardan kaçınmak için nasıl yönlendirdiğinden bahseder. Aynı zamanda avukatı Felix, olayların seyrini değiştirebilecek bir kanıt arayışındadır.

Virginia ve Adrian, vaka hakkında konuşmalarını sürdürürken, Virginia Adrian'ın ifadesinden ikna olmaz ve onu hikayesinin karanlık noktalarını açıklamaya zorlar. Ancak gerçek ve yalanın bulmacada kolayca yer değiştirebildiği ortaya çıkar.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Contratiempo

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?