Nereden Çıktı Bu Yeğen? izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.4 IMDB Puanı 68 Görüntülenme

Nereden Çıktı Bu Yeğen? izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Steve Coogan, Taylor Russell, Neve Campbell
Lionel Macomb, zengin bir radyo kişiliği olarak ünlenmiştir. Sert, cinsiyetçi ve açık sözlü yapısıyla tanınan Lionel, biraz da düşünmeden konuşan biri olarak bilinir. Ancak, eski çırak Whitley'nin yükselişiyle birlikte, dini bir yaklaşımla kendi işini ele geçirmesi, tehlikeli bir durum ortaya çıkarır. Bu durum, bilmediği yeğeni Tess'in beklenmedik bir şekilde hayatına girmesiyle daha da karmaşık hale gelir.

Lionel, günlerini bölünmüş bir ulusun çıkan tartışmalarını şekillendirerek geçirir. Sağlık hizmetleri, göç gibi gündemdeki konular hakkında konuşarak milyonlarca kişiye ulaşır. Ancak şimdi Lionel, bir dönüm noktasındadır. Valerie Gannon ile ilişkisini sabote etmeye karar verir ve eski ustası Gareth Whitley ile bir reyting savaşına girer. Kendisini sağcıların daha nazik ve kibar sesi olarak tanıtan Whitley, Lionel'ın izleyicilerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalmasına neden olur.

Lionel, güçlü bir senatörle halka açık bir tartışmaya girmeye karar verir. Ancak 16 yaşındaki yeğeni Tess, bir aile krizi sırasında ortaya çıkar ve Lionel, uzun zamandır geride bıraktığı karmaşık ailesiyle yüzleşmek zorunda kalır. Tess, zeki ve Laurie'nin geçmişte mücadele ettiği iblislerle başa çıkmakta zorlanır ve Lionel, bu genç kızı evinde ağırlayarak ve yaşadığı hayatı başka bir perspektiften gözlemleyerek başa çıkmak zorunda kalır

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Hot Air

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?