Alacakaranlık Efsanesi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.3 IMDB Puanı 177 Görüntülenme

Alacakaranlık Efsanesi izle

Oyuncular:

Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke
Alacakaranlık, Bella Swan adında bir genç kızın hikayesini anlatan bir aşk filmidir. Bella, başka insanlardan farklı olduğunu hisseder ve Washigton'daki Forks kasabasına taşındığında hayatının değişeceğine inanmaz. Ancak burada gizemli ve çekici Edward Cullen ile tanışır. Edward, diğer erkeklere göre farklı bir yapıya sahiptir ve Bella'nın içgüdülerine karşı koyarak onu kötü vampirlerden korur. İkisi arasında tutkulu bir aşk başlar.

Edward, 1918'den beri yaşlanmayan ve ölümsüz bir vampirdir. Bella ise onun için yıllardır beklediği ruh eşidir. Ancak aralarındaki yakınlaşma, Edward'ın içgüdülerini kontrol etmesini zorlaştırır. Bu sırada Cullens ailesinin ölümcül düşmanları olan James, Laurent ve Victoria da Bella'yı bulmak için kasabaya gelir.

Bu aksiyon dolu aşk hikayesi, Bella'nın içgüdülerine karşı savaşan iyi bir vampirin koruması altında olduğu bir dünyada geçer. Bella ve Edward arasındaki aşkın, vampirlerin dünyasındaki tehlikelerle nasıl başa çıkacaklarını görmek için filmi izleyebilirsiniz.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Twilight

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?