Gülün adı (1986) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.7 IMDB Puanı 57 Görüntülenme

Gülün adı (1986) izle

Oyuncular:

Sean Connery, Christian Slater, Helmut Qualtinger
İtalya'nın kuzeyindeki bir manastırda, yoksul bir yaşam sürmekte olan Fransisken rahiplerden biri olan Michelle'nin liderliği altında, İsa ve Havarileri'nin yoksulluğu vurgulanır. Bu durum, İmparatorun dikkatini çeker ve Fransiskenlere karşı bir yakınlık hissetmesine sebep olur. Ancak Papa XXII. Ioannes, yetki ve varlık üzerine kurulu tezleriyle tanınmaktadır.

Bu sırada, saygın ve bilgili bir Fransisken olan Baskervilleli rahip William (Eski sorgucu), bir cinayeti araştırmak üzere imparator tarafından görevlendirilir. Kendisini eğitmek için babası tarafından yanına verilen genç rahip Melk'li Dom Adso da bu görevde ona eşlik eder.

Filmin özeti:

İtalya'nın kuzeyindeki bir manastırda, yoksul bir yaşam süren Fransisken rahiplerden Michelle'nin liderliği altında, İsa ve Havarileri'nin yoksulluğu vurgulanır. Bu durum, İmparatorun dikkatini çeker ve Fransiskenlere karşı bir yakınlık hissetmesine sebep olur. Ancak Papa XXII. Ioannes, yetki ve varlık üzerine kurulu tezleriyle tanınmaktadır.

Bir cinayet işlendiği manastırda, imparator tarafından görevlendirilen saygın ve bilgili Fransisken rahip William (Eski sorgucu), olayı araştırmak için görevlendirilir. Yanına verilen genç rahip Melk'li Dom Adso ise ona yardımcı olur.

Filmin özeti:

İtalya'nın kuzeyindeki bir manastırda, yoksul bir yaşam süren Fransisken rahipl

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Der Name der Rose

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?