Gizemli Nehir izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.9 IMDB Puanı 64 Görüntülenme

Gizemli Nehir izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon
Dennis Lehane, 1965 yılında Boston'da doğmuş bir yazardır. Kendi gizemli ve gerilim dolu romanlarıyla tanınan Lehane, “Mystic River” adlı romanıyla sinemaya uyarlanan ilk eserini ortaya koymuştur. Bu romanın uyarlaması olan aynı adlı film, Clint Eastwood tarafından yönetilmiştir. Ayrıca yazarın “Kenzie-Gennaro Romanları” serisinden olan “Gone, Baby, Gone” adlı romanı da 2007 yılında Ben Affleck tarafından yönetilen bir film haline getirilmiştir.

2003 yılında gösterime giren “Mystic River” filmi, senaryosu Brian Helgeland ve Clint Eastwood tarafından yazılmıştır. Sean Penn, Kevin Bacon, Tim Robbins, Laurence Fishburne, Marcia Gay Harden, Laura Linney gibi başarılı oyuncuların yer aldığı film, Penn ve Robbins'e 2004 yılında Oscar Ödülü kazandırmıştır.

Hikaye, aynı mahallede yaşayan üç yakın arkadaş olan Jimmy, Sean ve Dave'in 10 yaşlarında olduğu bir zamanda başlar. Bu üç çocuk, okul dışında zamanlarını mahalledeki sporlarla geçirmektedirler. Bir gün, beton dökülen bir sokakta oynarken, isimlerini yazmak için yanında duran bir arabadan inen bir adam tarafından korkutulurlar. Bu adam, Dave'i alıp götürür ve onu 4 gün boyunca tutuklu tutar. Dave döndüğünde ise tamamen değişmiştir ve bu olaydan sonra Jimmy ve Sean ile arkadaşlığını sonlandırır. Bu olay, Jimmy ve Sean'i kısa süreli bir utanç yaşatırken, Dave'in yaşamı boyunca utanmasına sebep olur.

25 yıl sonra, üç arkadaşın yolları Jimmy'nin kızı Katie'nin öldürülmesi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Mystic River

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?