Gecenin İki Yüzü izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı 53 Görüntülenme

Gecenin İki Yüzü izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg, Eva Mendes
New York, Kasım 1988: Şehri saran yeni bir uyuşturucu türüyle beraber önceki hiç görülmemiş bir suç dalgası ortaya çıkar. Polis gücü yetersiz kalarak, her ay iki polis memurunu kaybetmeye başlar. Şehir hem suçluların hem de masum insanların içine çekildiği acımasız bir savaşın içine düşmüştür.

Bobby Green (Joaquin Phoenix), çapraz ateş altında kalmaktadır. Marat Buzhayev'in (Moni Moshonov) sahibi olduğu bir Rus gece kulübünde müdür olarak çalışan Bobby, bu dünyadan uzak durmaya ve kirli işlere bulaşmamaya çabalar. Rahatına düşkün olan Bobby, ahlak dışı bir yaşam sürmesine rağmen kız arkadaşı Amada'ya (Eva Mendes) tutkulu bir şekilde bağlıdır ve Manhattan'da Buzhayev adına yeni bir gece kulübü açma hayalini kurar.

Ancak Bobby'nin bu insanlardan sakladığı bir sırrı vardır. Ağabeyi, efsane Polis Şefi babaları Bert Grusinsky'nin (Robert Duvall) izinden gitmiş olan Polis Yüzbaşı Joseph Grusinsky'dir (Mark Wahlberg). Bobby'nin babası ve ağabeyiyle olan gergin ilişkisi, babasının ona bir savaşın içinde olduklarını söylemesiyle bir kez daha sınanır. Artık Bobby'nin hangi tarafı seçeceğine karar vermesi gerekmektedir.

hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    We Own the Night

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?