Dogville izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8 IMDB Puanı 45 Görüntülenme

Dogville izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Nicole Kidman, Paul Bettany, Lauren Bacall
1930'ların Amerika'sında, bir mafya çetesinden kaçan güzel bir kadın olan Grace, sığınmak için Colorado'da Dogville adlı küçük bir kasabaya gelir. Tom adında bir adam, bir gece silah sesleri duyar ve kaçan Grace ile tanışır. Tom, Grace'in saklanması için kasabalılarla konuşup yardım etmeye karar verir. Grace kasabalılarla tanışır ve onu tanımak için iki hafta süre verilir.

Kasaba halkı, geçmişinden kaçan bu güzel kadına hızla bağlanır ve onun için endişelenir. Ancak, Dogville'de geçirdiği güzel günlerin ardından her şey değişmeye başlar. Kadının varlığı, kasaba halkı için büyük bir tehdit olarak algılanmaktadır ve kasaba sakinleri bu tehlikeye karşı önlem almaktadır. Grace ise zamanla kasabanın karanlık yüzünü keşfedecektir.

Durgun bir hayat süren Dogville halkının yaşamı, kasabaya gelen bir kadınla birlikte aniden değişir. Bu küçük kasabaya sığmayacak kadar tehlikeli bir kadındır Grace. Grace'in kasabada yaşama izni aldıktan sonra yaşananlar ise ibret vericidir. Başlangıçta çekingen olan halk, aldıkları riskin cesaretiyle Grace'den bitmek bilmeyen isteklerde bulunmaya başlar.

HDFilmCehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Dogville

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?