Diriliş: Vampir avcısı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.9 IMDB Puanı 108 Görüntülenme

Diriliş: Vampir avcısı izle

Oyuncular:

Lucy Liu, Michael Chiklis, Carla Gugino
Sadie, bir araştırmacı gazetecidir ve Los Angeles'ta gizli bir tarikata denk gelir. Bu tarikat, genç ve modern insanları içine çekmektedir. Ancak ortadan kaybolan gençlerin öldüğü anlaşılınca Sadie, bu olayın nedenini araştırmaya karar verir. Araştırması sırasında, cinayetlerin arkasındaki kişiyle karşı karşıya gelir ve hayatı bir anda değişir.

Sadie, bir karanlık yerde uyanır ve artık ne yaşayan ne de ölü olduğunu fark eder. Los Angeles şehrinin kalabalık sokaklarında dolaşırken, duyularının zayıfladığını ve hayatta kalabilmek için kan ihtiyacı duyduğunu hisseder. Ancak açlığını gidermek için masum insanları öldürmek zorunda kalması onu içten içe yiyip bitirmektedir. Peki, ölmesi gereken biri nasıl hala hayatta olabilir?

Detective Rawlins ise kızını aynı tarikata kurban vermiştir. Kızının katilini bulmak ve intikamını almak için deliye dönen Rawlins, Sadie ile karşılaştığında onu katil sanır. Ancak kısa süre sonra Sadie'nin aslında onu tarikata karşı savaşmaya götürecek kişi olduğunu anlar. Rawlins ve Sadie'nin amacı aynıdır: tarikatın başını öldürmek. Bu yüzden, Sadie'nin ölü olması önemsizdir, çünkü birlikte hareket etmek akıllıca olacaktır.

Sadie ve Rawlins, avlarının peşine düştüklerinde bir anlaşma yaparlar: Tarikatın tüm üyelerini öldürerek daha fazla masum insanın hayatını kaybetmesini eng

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Rise

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?