Çıtır kızlar izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.7 IMDB Puanı 67 Görüntülenme

Çıtır kızlar izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Piper Perabo, Adam Garcia, John Goodman
21 yaşında umut vaadeden şarkı sözü yazarı Violet, hayallerini gerçekleştirmek için evini terk ederek New York'a gider. Müzik endüstrisinde kendine bir yer edinme hayaliyle doludur. Ancak işler planladığı gibi gitmez ve Violet, umduğu fırsatları elde edemez. Tüm kapılar yüzüne kapanır ve bir anda elindeki tüm parayı kaybeder. Bu durumda bir süre müziğe ara verir.

Bu sırada Violet, Zoe, Rachel ve Cammie adlı kızlarla tanışır. Onlar Coyote Ugly adlı barda çalışmaktadır. Zoe'nun ayrılmasıyla birlikte, Violet barda çalışmaya başlamak üzere Lil adlı bar sahibiyle görüşür ve işe alınır.

Violet, Coyote Ugly barında çalışırken bir yandan da müziğe geri dönme hayaliyle yanıp tutuşur. Lil'in desteğiyle sahneye çıkma fırsatı bulur ve yeteneklerini gösterir. Ancak bu süreçte zorluklarla da karşılaşır ve mücadele etmek zorunda kalır.

Violet, Coyote Ugly barındaki çalışma deneyimi ve müzik tutkusuyla kendini aşarak başarılı bir şarkıcı ve söz yazarı olur. Bu süreçte dostluklar edinir, hayallerini gerçekleştirmek için mücadele verir ve kendi gücünü keşfeder.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Coyote Ugly

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?