Çılgın Tatil (1989) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 111 Görüntülenme

Çılgın Tatil (1989) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Andrew McCarthy, Jonathan Silverman, Catherine Mary Stewart
Larry Wilson ve Richard Parker, bir sigorta şirketinde çalışan iki gençtir. Larry, çok çalışarak terfi etmeyi hedeflerken, Richard ise patronun gözüne girmek için her yolu dener. Bir gün, hesaplarda yaklaşık 2 milyon dolarlık bir açık olduğunu fark ederler ve bunu hemen patronları Bernie Lomax'a bildirirler. Ancak Bernie, zimmetine geçirdiği paranın ortaya çıkmasını istemediği için, bu ciddi açığı kapatmak için iki çalışanını öldürmeye karar verir.

Bernie, planını hayata geçirmek için Larry ve Richard'ı kısa bir hafta sonu tatili için lüks yazlığına davet eder. Bu sırada Bernie'nin sevgilisi, bir mafya lideriyle ilişkisi olduğunu öğrenir ve onu ortadan kaldırmak için bir plan yapar. Larry ve Richard, lüks yazlığa vardıklarında, büyük bir sürprizle karşılaşırlar: Patronları Bernie öldürülmüştür!

Cinayetin üzerlerine kalmasını istemeyen ikili, Bernie'nin hala hayatta olduğunu ve yaşayan gibi davranmaya karar verir. Ancak, gerçekten kimin Bernie'yi öldürdüğünü ve bu karmaşık durumun arkasında kimin olduğunu öğrenmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Weekend at Bernie's

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?