Çılgın (1988) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 137 Görüntülenme

Çılgın (1988) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Harrison Ford, Betty Buckley, Emmanuelle Seigner
Dr. Richard Walker ve eşi Sondra, Paris'i ziyaret etmek üzere bir tıbbi konferansa katılmak üzere yola çıkarlar. Otele yerleştiklerinde, yanlarında getirdikleri bavulu açamazlar ve Dr. Walker havaalanından yanlış bavulu getirdiklerini fark eder. Dr. Walker duş alırken karısı gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Otel personeliyle birlikte hızlıca arama yaparlar, ancak sonuç alamazlar.

Bunun üzerine Dr. Walker, kendi başına dışarı çıkarak karısını aramaya karar verir. Bir kafede sorgularken, bir evsiz adamın kulak misafiri olduğu bir olaydan bahsettiğini öğrenir. Adam, karısının zorla bir arabaya bindirildiğini iddia etmektedir. Dr. Walker, adamın gösterdiği yerde karısının bileziğini bulunca ona inanır. Paris polisi ve ABD elçiliğiyle iletişime geçer, ancak onların ilgisiz tepkileri nedeniyle tek başına aramaya devam etme kararı alır. Bu süreçte ortaya çıkan gizemli bir kadın, her şeyin anahtarı olabilir mi?

Film, gişede hayal kırıklığı yaratarak 17.637.950 dolarlık bir iç hasılat elde etti. Ancak Fransa gibi diğer ülkelerde 1.293.721 bilet satışıyla başarılı oldu. Ticari başarısızlığın aksine, film eleştirmenlerden olumlu notlar aldı. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Frantic

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?