Çıldırış izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.1 IMDB Puanı 64 Görüntülenme

Çıldırış izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Adrien Brody, Keira Knightley, Daniel Craig
[b:16ab390489]Jack Starks, Körfez Savaşı sırasında ağır yaralanmasına rağmen hayatta kalmayı başarmış bir eski askerdir. Ancak iyileştikten sonra sürekli hafıza problemleri yaşamaktadır ve hiç akrabası olmadığı için bu krizlerle daha da zorlanmaktadır. Son çare olarak doğduğu Vermont kasabasına geri dönmeye karar verir.

Otostopla yolculuğuna devam ederken, arabası bozulmuş sarhoş bir kadına yardım eder. Kadının 8 yaşında bir kızı vardır. Bir adam tarafından arabaya alınır ve Kanada sınırını geçerken polis kontrolüne denk gelirler.

Jack'in hafızasındaki son görüntüler bunlardır. Bir akıl hastanesine hapsedildiğini fark eden genç adam, bir polis memurunu öldürmekle suçlanmaktadır. Olayla ilgili hiçbir şey hatırlamayan Jack, Dr. Becker tarafından deneysel ilaçlarla tedavi edilmektedir, bu da durumunu daha da karmaşık hale getirmektedir.

Gerçeklikle hayal arasında gidip gelen Jack, Jackie adında bir kızla tanıştığını ve bir geceyi onun evinde geçirdiğini hatırlar. Kurtuluşunun bu genç kadının ellerinde olduğunu düşünür, ancak aynı zamanda düşlerinde gördüğü gibi dört gün içinde öleceğini de bilmektedir.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Jacket

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?