Çeteler Savaşı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 78 Görüntülenme

Çeteler Savaşı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Charlize Theron
Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Charlize Theron ve James Caan'ın başrollerini paylaştığı The Yards, gerçek bir yaşam hikayesinden esinlenerek yazılmış bir senaryoya sahip. James Gray'in yönettiği film, 1980'lerin ortasında babasının adını karıştığı gerçek bir yolsuzluk skandalına dayanıyor.

Leo (Mark Wahlberg), geçmişte araba hırsızlığıyla suçlanmış ve hapisten yeni çıkmış genç bir adamdır. Geleceği için yasal bir iş bulup yeni bir hayata başlamak istemektedir. Yakın arkadaşı Willie (Joaquin Phoenix) ile birlikte amcasının şirketine teknisyen olarak işe girmeye karar verir. Bu süreçte Willie'nin Leo'nun kuzeni Erica (Charlize Theron) ile evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkisi vardır. Aile portresi ise Faye Dunaway'in canlandırdığı Erica'nın annesiyle tamamlanır.

Ancak Leo'nun planları beklediği gibi ilerlemez. Birdenbire cinayetle suçlanan bir şüpheli konumuna düşer. Masum olduğunu kanıtlamak için kaçak bir hayat yaşamaya başlar. Film, görsel yönetmenliği ve iyi ışık kullanımıyla paranoyak ruh halini başarılı bir şekilde yansıtmaktadır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Yards

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?