Cinayet var (1954) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.2 IMDB Puanı 59 Görüntülenme

Cinayet var (1954) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Ray Milland, Grace Kelly, Robert Cummings
Alfred Hitchcock'un yönettiği "Cinayet Var" adlı sinema filmi, Frederick Knott'un oyunundan uyarlanmıştır. Oscar ödüllü İngiliz aktör Ray Milland, aktris Grace Kelly, Amerikan aktör Robert Cummings ve aktör John Williams gibi isimler filmde rol almaktadır. Film daha sonra "A Perfect Murder" adıyla da yeniden çevrilmiştir.

Tony Wendice ve Margot Mary Wendice, dışarıdan mutlu bir çift gibi görünse de ilişkileri şüphe ve yalanlarla doludur. Margot, kocası Tony'yi yazar arkadaşı Mark Halliday ile aldatmıştır ve sevgilisinin gönderdiği mektupların kaybolduğunu fark eder. Mektupları bulan bir adamın şantajıyla olaylar gelişir ve şeytanca bir komplonun parçası haline gelir.

Tony, eşi Margot ile Mark'ın ilişkisinden haberdar olduğu için eski dostu Charles Alexander Swann'ı da planına dahil eder. Tony, Margot ve Mark'ı sinemaya gönderirken, Charles'ı eve davet ederek planını anlatır. Planın içinde eşinin aşk mektupları ve büyük bir miktarda para da vardır. Ancak, Tony'nin planı düşündüğünden daha zeki bir düşmanla karşı karşıya kalır.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Dial M for Murder

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?