Cezalandırıcı (1993) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.7 IMDB Puanı 58 Görüntülenme

Cezalandırıcı (1993) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sylvester Stallone, Wesley Snipes, Sandra Bullock
1990'ların başında, metropol teröristi Simon Phoenix (Wesley Snipes), kamu düşmanı suçlarından dolayı dondurularak buz içinde hapsedilir. Onu adaletin önüne çıkaran ve sert yöntemleriyle tanınan polis memuru John Spartan (Sylvester Stallone), Phoenix'in kurduğu bir komploya kurban gider ve masum bir otobüs dolusu insanın ölümünden sorumlu tutularak aynı akıbete uğrar.

2032 yılında, şiddetten arındırılmış ve kusursuz görünen San Angeles'te (Los Angeles'in 2023'teki adı), Phoenix yanlışlıkla serbest kalır ve şiddetle başa çıkmak konusunda hiç deneyimi olmayan polis teşkilatı dehşete düşer. Spartan'ı uykusundan uyandırarak yardımını istemek zorunda kalırlar. Bu noktada, sevecen polis memuru Lenina Huxley (Sandra Bullock) ile uyumsuz bir ikili oluştururlar.

Spartan, şakacı tavırları ve aksiyonsever kişiliğiyle, şehrin yeraltında yaşayan evsiz isyancılarla dolu sahte bir cennet olduğunu kısa sürede fark eder. Filmin sonunda, şehrin her iki tarafına da kolaycı ve maço bir şekilde yol gösterirken ünlü repliğini söyler: "Siz biraz temizlenin, siz de biraz kirlenin."

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Demolition Man

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?