Buffalo ’66 (1998) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 72 Görüntülenme

Buffalo ’66 (1998) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Vincent Gallo, Christina Ricci, Ben Gazzara
Vincent Gallo'nun yazdığı, yönettiği ve başrolünde oynadığı Palookaville (1996) ve The Funeral (Cenaze Töreni, 1996) filmleriyle tanınan oyuncu Vincent Gallo, bu gülünç dramı başyapıtı olarak tanımlıyor. Gallo filmde, hapiste olduğunu bilmeyen kaçık anne babasını ziyarete giderken, genç bir kızı kaçırarak karısıymış gibi numara yapmaya zorlayan Billy'yi canlandırıyor. Billy, ailesine devlet için çalışan bir gizli ajan olduğunu ve bu yüzden evden uzak kaldığını söylemektedir.

Bu düşük bütçeli tuhaf aşk hikayesi, dört başrol oyuncusunun sıradışı performanslarıyla övgüyü hak ediyor. Ben Gazzara'nın sapık babası rolü özellikle takdiri hak ediyor ve Anjelica Huston'ın Amerikan futbolu hastası anne rolü de komik bir şekilde dikkat çekiyor. Konuk oyuncular Mickey Rourke, Jan-Michael Vincent ve Rosanna Arquette de filme renk katıyor. Gallo, filmin her şeyini üstlenerek görsel teknikler ve imgelerle ilişkilere ve hayal kırıklığına ironik bir bakış atıyor. Filmin müziklerini de besteleyen Gallo, ailesinin Buffalo'daki evini filmin ana mekanı olarak kullanıyor.

Bu özgünleştirilmiş özetin bir yapay zekanın yazdığı belli olmayacak şekilde Türkçe olarak paragrafsız biçimde yeniden yapılandırılmıştır. hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Buffalo '66

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?