Batman Dönüyor (1992) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.1 IMDB Puanı 76 Görüntülenme

Batman Dönüyor (1992) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Michael Keaton, Danny DeVito, Michelle Pfeiffer
Deformasyona uğramış bir çocuk, dehşete düşmüş aristokrat ebeveynleri tarafından nehre atılır. Otuz yıl sonra Oswald Cobblepott adında bu çocuk tuhaf görünümlü Penguen'e dönüşür. Yılbaşı kutlamalarında zengin işadamı Max Shreck'i kaçırır. Yıllarca şehrin kanalizasyonunda yaşayan Penguen, bulduğu bazı suç kanıtlarıyla onu tehdit eder. Shreck, ona ebeveynlerini bulma konusunda yardım edeceğini söyler.

Bu teklifi kabul eden Penguen, Belediye Başkanlığına aday olur. Ancak Batman, onun bir çete lideri olduğuna ve birkaç çocuk cinayetinden sorumlu olduğuna inanır. Bu sırada Shreck, Gotham şehrinin elektriğini çalan bir süper enerji istasyonu inşaatı planından haberdar olan sessiz ve utangaç sekreteri Selina Kyle'ı şirketin tepesinden atar.

Bir grup kedi tarafından yeniden hayata döndürülen Selina evine gidip, kendine yeni bir kostüm tasarlar ve Kedi Kadın'a dönüşür. Selina, Batman'in gerçek kişiliği Bruce Wayne ile romantik bir ilişkiye başlarken, Kedi Kadın kılığında Batman'in şehri yok etmek isteyen Penguen'in planlarını bozmaya çalışır. Batman, Penguen'in Belediye Başkanı olmak için düzenlediği kötü oyunları engellediğinde, Penguen şehirdeki tüm ailelerin ilk doğan çocuklarını öldürmek için saldırıya geçer. Batman planını engeller ve Kedi Kadın, Shreck ile birlikte onu öldürür. Batman ile mücadelesi sırasında yaralanan Penguen, hayatta kalmayı başaramaz ve öl

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Batman Returns

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?