Avcı (1978) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.1 IMDB Puanı 78 Görüntülenme

Avcı (1978) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Robert De Niro, Christopher Walken, John Cazale
Avrupa'da II. Dünya Savaşı sonrasında yaşanan Vietnam sendromunu en iyi anlatan filmlerden biri, Avcı'dır. Bu film, savaşın insanlar üzerindeki tahribatını ve sonrasında sivil yaşama uyum sağlama zorluğunu vurgulayarak savaş karşıtı bir mesaj ile izleyicileri etkilemektedir. Michael Cimino'nun ustalıkla işlediği karakterler, filmi daha da ön plana çıkarmaktadır.

Avcı, bir grup arkadaşın savaşta birlikte mücadele ettikten sonra aynı kasabaya dönerek birbirlerine yardım etmeye çalışmalarını anlatmaktadır. Robert De Niro'nun varlığı ve üstün oyunculuğu, filmdeki karakterlere hayat vererek izleyicilerin dikkatini çekmektedir. Özellikle filmde yer alan Rus ruleti sahnesi, savaşın anlamsızlığını vurgulayan etkileyici bir sahne olarak beğeni toplamış ve tartışmalara sebep olmuştur.

Avcı, Vietnam sonrası sendromunu anlatan etkileyici bir film olmasının yanı sıra, Michael Cimino'nun karakterler üzerindeki usta çalışmasıyla da öne çıkmaktadır. Bu film, savaşın insanlar üzerindeki etkisini derinlemesine anlatmasıyla dikkat çekmektedir. Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Deer Hunter

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?