aşk ve sigara izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 66 Görüntülenme

aşk ve sigara izle

Yönetmen:

Oyuncular:

James Gandolfini, Susan Sarandon, Kate Winslet
"Aşk ve Sigara", günümüz Amerika'sında geçen bir "işçi sınıfı operası" ve tutkulu bir komedidir. Film, sadakatsizlik ve bu sadakatsizliğin bedelini ödeme üzerine yapılan bir yolculuğu anlatmaktadır. Baş kahramanımız Nick Murder'ı James Gandolfini canlandırmaktadır. Orta yaş krizine giren Nick, kızıl saçlı Tula'ya (Kate Winslet) büyük bir tutku beslemektedir. Bu ihanet, uzun yıllardır Nick'in karısı olan Kitty (Susan Sarandon) için son damla olmuştur. Nick'in ihanetiyle inancını kaybeden Kitty, nefret dolu duygularını hissetmekten bile şaşırmaktadır. Nick ise ailesini içine sürüklediği acının farkına varacaktır. Zamanla, karısının sahip olduğu aşk ve saygınlığın değerini keşfedecektir.

"Aşk ve Sigara", heyecanlı, coşkulu ve ihtiraslı bir senaryo ile karşımıza çıkmaktadır. Filmi, vahşi bir müzikal olarak nitelendiren yönetmen John Turturro, karakterlerin kelimelerle ifade edemedikleri durumlarda şarkılarla konuştuklarını belirtmektedir. Film, David Mamet'in keskin diyalogları ile Coen Kardeşler'in sıradışı görselliğini bir araya getirmektedir.

2005 yılı Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan'a aday gösterilen filmin yürütücü yapımcılığını üstlenen Joel ve Ethan Coen, projede yer aldıkları için büyük onur duymaktadır.

John Turturro'nun kendisini sokak dansçısı olarak izlerken, oğulları Amedeo ve Diego'nun da filmin isimsiz kahramanları olarak kadro

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Romance & Cigarettes

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?