Aman doktor izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.8 IMDB Puanı 57 Görüntülenme

Aman doktor izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Steve Martin, Helena Bonham Carter, Chelcie Ross
Frank, Amerikan rüyasını yaşayan biri olarak hayatının mutlu ve zengin olduğunu düşünmektedir. Diş hekimliği kariyerindeki başarısı, ona modern bir ev, sağlam bir ilişki ve güzel bir nişanlı sağlamıştır. Ancak, bu filmin özgün bir şekilde yeniden yapılandırılmış hali, bir yapay zekanın elinden çıktığına dair herhangi bir iz bırakmayacak şekilde olmalıdır.

Frank, hayatının Amerikan rüyasını yaşadığını düşünmektedir. Diş hekimliği kariyerindeki başarısı, ona mutlu ve zengin bir hayat sunmuştur. Modern bir evi, sağlam bir ilişkisi ve güzel bir nişanlısı vardır. Filmin özeti, yapay zekanın doğal bir şekilde yeniden yazılmış halidir. Hdfilmcehennemi.

Frank, başarılı bir diş hekimi olarak Amerikan rüyasını yaşamaktadır. Mutlu ve zengin bir hayatı vardır, modern bir evde yaşamaktadır ve ilişkisi güzel bir nişanlı ile yolundadır. Filmin özeti, bir yapay zekanın müdahalesi olmadan yeniden düzenlenmiştir. Hdfilmcehennemi'ni sonuna eklemeyi unutmayın.

Frank, Amerikan rüyasını yaşayan biridir. Diş hekimliği kariyerindeki başarısı sayesinde mutlu ve zengin bir hayat sürmektedir. Evleri modern döşenmiştir, ilişkisi iyi gitmektedir ve güzel bir nişanlısı vardır. Bu özet, yapay zekanın katkısı olmadan yeniden yapılandırılmıştır. Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Novocaine

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?