Büyük Mucize izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 67 Görüntülenme

Büyük Mucize izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Drew Barrymore, John Krasinski, John Pingayak
Big Miracle (Büyük Mucize), dünyanın dört bir yanındaki insanların yüreğini ısıtan gerçek bir hikayeden esinlenen bir filmdir. Hikaye, Alaska'da yaşayan bir gri balina ailesinin Kuzey Kutup Dairesi'nde hızla oluşan buzullardan kurtarılması için mücadele eden küçük bir kasabanın haber kanalı muhabiri ve bir Greenpeace gönüllüsünün öyküsünü anlatır.

Adam Carlson, yerel bir televizyon kanalında çalışan bir muhabirdir ve daha büyük bir pazar için şehirden ayrılmak istemektedir. Ancak, bir gün büyük bir haber keşfeder ve bu haberin tüm dünya tarafından takip edildiğini fark eder. Rachel Kramer ise çevreci bir aktivist ve aynı zamanda Adam'ın eski sevgilisidir. Rachel'ın Adam'ı endişelendiren şey ise hem çevre sorunlarına karşı olan tutumu, hem de ilişkileri geçmişidir.

Zaman daralırken, Rachel ve Adam, bölgenin yerli halkından destek alır. Petrol şirketleri, Rus ve Amerikan orduları bir araya gelerek balinaları kurtarmak için seferber olur. Bu olay, dünyanın dikkatini bu noktaya çevirir ve tehlike altında olan bu hayvanların kurtarılması, ülkeler arasındaki anlaşmazlıkları bir kenara bırakmalarına neden olur. Kısa bir süreliğine de olsa Soğuk Savaş'a ara verilir.

Big Miracle, insanlığın birlikte hareket ederek büyük mucizeler yaratabileceğini gösteren etkileyici bir hikayedir. Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Big Miracle

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?