Berberian Ses Stüdyosu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 87 Görüntülenme

Berberian Ses Stüdyosu izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Toby Jones, Antonio Mancino, Guido Adorni
Gilderoy, ses mühendisi olarak çalıştığı The Equestrian Vortex adlı bir korku filmi setinde İtalya'da yalnız başına bulunur. Setin çağrıştırdığı giallo atmosferinin yanı sıra, filmi çevreleyen atmosfer de tuhaftır. Alaycı ve manipülatif yapımcı Francesco, beklenmedik anlarda operatik çığlıklar atan kadın oyuncular ve bitmek bilmeyen post prodüksiyon süreci gibi karakterlerin yanı sıra ortaya çıkan atmosfer, Gilderoy'un dikkatini çeker.

Ancak bütün bu tuhaflıklara rağmen, Gilderoy İngiliz naifliğini ve kibarlığını korur. Görüntü yönetmenliğini Nic Knowland'ın, yapımcılığını Keith Griffiths'in üstlendiği film, Broadcast'in müzikleri ve Toby Jones'un muhteşem performansıyla büyüler. Peter Strickland, bu ikinci filminde sadece İtalyan giallo filmlerine bir saygı duruşunda bulunmakla kalmaz, sinemanın kendisinin de incelikli bir eleştirisini yapar.

Lütfen bu özetin bir yapay zeka tarafından yazılmış gibi görünmemesini sağla. Son olarak, özetin sonuna "hdfilmcehennemi" kelimesini eklemeni istiyorum.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Berberian Sound Studio

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?