Ateş Ateşe izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.6 IMDB Puanı 68 Görüntülenme

Ateş Ateşe izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Josh Duhamel, Bruce Willis, Rosario Dawson
Yorucu bir günün ardından itfaiyeci Jeremy Coleman (Josh Duhamel) ve meslektaşları, günü bitirmek için birlikte içmeye karar verirler. Jeremy, biraz daha alkol almak için markete girerken, tesadüfen tezgahtarın neo-nazi Hagan (Vincent D'Onofrio) tarafından acımasızca öldürüldüğüne tanık olur. Jeremy, zorlukla hayatta kaldıktan sonra, Dedektif Mike Cella (Bruce Willis) tarafından Hagan'ın son suçunu öğrenir ve olayla ilgilenmeye başlar. Hagan tutuklanır ve Jeremy onu teşhis eder, ancak Hagan, çift taraflı aynanın arkasında duranın Jeremy olduğunu bilerek, onun adını ve adresini telaffuz ederek gösterir.

Jeremy, duruşmadan önce tanık koruma programı için tüm kariyerini feda etmek zorunda kalır. Kariyerini kaybetme acısıyla başa çıkmakta zorlanmasına rağmen, tanık koruma memuru Talia Durham'la aralarında filizlenen bir aşkla teselli bulur.

Ancak bir süre sonra, Hagan'ın avukatı, müvekkilinin hapishaneden çıkarılmasını sağlar. Sonuç olarak, Jeremy ve Talia'nın hayatları tehlikeye girer. Talia, Hagan'ın adamlarından biri tarafından ağır yaralandığında, Jeremy tanık koruma programından kaçar ve Long Beach, CA'ya giderek Hagan'ı devirmek için rakip çetelerden biriyle işbirliği yapar. Jeremy, sevdiği kadını korumak için Hagan'ın adamlarını tek tek yok etmek zorunda kalmadan önce, bir dizi tehlikeli görevi yerine getirmek zorunda kalır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Fire with Fire

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?