Anna Karenina izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 79 Görüntülenme

Anna Karenina izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson
1874 yılında Anna Karenin, genç ve güzel bir kadın olarak St. Petersburg'un yüksek sosyetesinde, önemli bir siyasi figür olan kocası Karenin ile mutlu bir evlilik yapar. Bir gün erkek kardeşi Oblonsky'den eşi Dolly ile arasını düzeltmesi için Moskova'ya gelmesi gerektiğini bildiren bir mektup alır. Bu yolculuk sırasında tanıştığı Kontes Vronsky'nin oğlu olan genç subay Vronsky ile aralarında bir çekim oluşur. Moskova'da düzenlenen büyük bir dans balosunda, Vronsky ve Anna'nın üzerinde herkesin gözü vardır.

Anna, karşı koyamadığı aşka doğru sürüklenirken, Vronsky'den kaçıp ailesinin yanına dönmesi ne dedikoduları engelleyebilir ne de içinde hissettiği aşkı bastırabilir. Eşi Karenin, Anna'yı uyarır ve halkın gözünde bir skandala yol açtığını söyler. Ancak, aşkı seçen bir kadına karşı Rus halkının ikiyüzlülüğü de ortaya çıkacaktır.

Joe Wright'ın yönettiği bu film, Tolstoy'un unutulmaz romanından uyarlanmıştır. Tom Stoppard tarafından senaryosu yazılan filmde Keira Knightley başrolde yer alıyor. Jude Law ve Aaron Johnson da güzel yıldıza eşlik ediyor.

hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Anna Karenina

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?