10 Years izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 74 Görüntülenme

10 Years izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Channing Tatum, Rosario Dawson, Chris Pratt
Film, 10 yıl sonra bir araya gelen ancak bir türlü büyüyemeyen lise arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Channing Tatum, kız arkadaşı Jenna Dewan-Tatum'a aşık olan Jake rolünde yer alıyor. Jake, evlenme teklif etmeye hazırdır ancak yıllar sonra ilk kez lise aşkı Rosario Dawson ile karşılaşır. Jake’in arkadaşı Cully ise Chris Pratt tarafından canlandırılan amigo kız arkadaşı Ari Graynor ile evlenmiştir ve lise günlerine geri dönerek tüm eski sınıf arkadaşlarından özür dilemek istemektedir. Ancak birkaç içki sonrasında, Cully eski kabadayı haline dönüşür.

Bu sırada, yıllardır birbirleriyle rekabet halinde olan Marty ve A.J., sınıfın en popüler kızını etkilemek için birbirleriyle yarışır. Grubun ünlüsü Reeves ise Oscar Isaac tarafından canlandırılan bir müzisyendir. Reeves, hala ilk hit şarkısının ilham kaynağı olan lise aşkı Kate Mara ile konuşmaya cesaret edemez.

Filmin özgünleştirilmiş Türkçe özeti:

Film, lisenin üzerinden 10 yıl geçmiş olmasına rağmen hala büyüyememiş bir grup arkadaşın hikayesini anlatıyor. Channing Tatum, Jenna Dewan-Tatum'la ilişkisi ilerlemeye hazır olan Jake karakterini canlandırıyor. Ancak yıllar sonra lise aşkı Rosario Dawson'la karşılaşması Jake'in planlarını alt üst eder. Chris Pratt ise Cully rolünde, amigo kız arkadaşı Ari Graynor'la evlenmiştir ve lise arkadaşlarıyla buluşmayı heyecanla beklemektedir. Ancak birkaç içki sonrasında, C

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    10 Years

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?