Switch izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 63 Görüntülenme

Switch izle

Oyuncular:

Karine Vanasse, Eric Cantona, Mehdi Nebbou
Film, Montreal'de geçmektedir. İşsiz moda tasarımcısı Sophie Malaterre, Claire Manas tarafından çalıştığı yere çağırılır. Ancak Sophie, patronunun tatile çıktığını ve iki ay sonra döneceğini öğrenir. Clare, Sophie'yi yemeğe davet eder ve ona switch.com adlı bir web sitesinden bahseder. Bu site, yabancıların evlerini takas edebileceği bir platformdur.

Sophie, Paris'te Eyfel Kulesi'nin yakınında bulunan ve Bénédicte Serteaux'a ait bir daire bulur. Sophie ve Bénédicte, evlerini değiş tokuş ederler. Sophie, Cumartesi sabahı Paris'e iner ve bisikletle turistik bölgeleri gezerken harika bir gün geçirir. Ancak ertesi sabah beklenmedik bir olay gerçekleşir ve Sophie, banyoda olduğu sırada evine polisler tarafından baskın yapılır. Polisler, Sophie'nin Bénédicte olduğuna inanmaktadır.

Detektif Damien Forgeat, Sophie'yi sorgular ve sorgulama sonucunda Sophie'nin odasında başı kesilmiş bir cesedin bulunduğunu öğrenir. Sophie, tüm bilgilerinin silindiğini ve tüm kapıların kilitli olduğunu fark eder. Ancak gerçeği kanıtlayamaz. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Switch

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?