Şeytanın İni izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 91 Görüntülenme

Şeytanın İni izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Michael Parks, Melissa Leo, John Goodman
Orta Amerika'da yaşayan üç lise öğrencisi genç, internet üzerinde bir grup seks daveti alır. Merakla cevap verdikleri bu çağrı, beklenmedik bir şekilde onları büyük bir felakete sürükler. Acımasız ve muhafazakar bir dini tarikat olan ve lideri köktendinci vaiz Abin Cooper olan bir grup tarafından kaçırılırlar. Gençler, küçük çocukların gözleri önünde farklı işkencelerden geçirilir ve sonunda öldürülürler.

Bu tarikattan kaçmak neredeyse imkansızdır çünkü tarikat lideri Abin Cooper, kendileri dışındaki yaşam tarzlarını ayinsel bir şekilde cezalandırmayı amaçlamaktadır. Polis özel birimleri gençleri kurtarmak için elinden geleni yaparken, şiddet olayların daha da artmasına neden olur.

Kevin Smith'in son filmi olan bu yapım, Amerikan bağımsız sinemasının yükseliş döneminde ortaya çıkan önemli bir yapıttır. Eleştirmenler tarafından pek beğenilmese de, gerçek hayattan alınmış hikayelerin sinemaya uyarlanması açısından takdir edilmektedir.

Filmin başrollerinde Michael Angarano, Nicholas Braun, Ronnie Connell, Kaylee DeFer ve usta oyuncu Michael Parks yer almaktadır. Filmin Türkçe özeti hdfilmcehennemi tarafından yeniden yapılandırılmıştır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Red State

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?