Paris’te Çılgın Macera izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.7 IMDB Puanı 60 Görüntülenme

Paris’te Çılgın Macera izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Matthieu Chedid, Vanessa Paradis, Gad Elmaleh
Bu animasyonda, Paris'te yaşayan Raoul adlı bir bilim adamı ve arkadaşı Emile'in serada yaptıkları bir deney sonucunda bir sineğin beklenmedik bir şekilde büyümesiyle başlayan olaylar anlatılıyor. Büyüyen sinek, Paris sokaklarında sersemlerken Lucille adlı bir dansçı tarafından keşfedilir. Lucille, sineği kıyafet ve şapkayla donatıp onu patronuna tanıtır. Patron da sineği beğenir ve onu bir gitarist olarak sahneye çıkartır. Ancak kötü yürekli politikacı Victor, sineği yakalayarak halkı korkutmak ve kandırmak istemektedir.

Bu animasyon filmi, Bibo Bergeron tarafından Fransa'da çekilmiştir. Seslendirmeleri, Gad Elmaleh, Sebastien Desjours, Ludivine Sagnier ve Francois Cluzet tarafından yapılmıştır. İngilizce versiyonunda ise Adam Goldberg, Jay Harrington, Catherine O'Hara ve Danny Huston yer almaktadır. Lucille karakterini ise her iki versiyonda da Vanessa Paradis seslendirmiştir.

[Özetin sonuna hdfilmcehennemi kelimesini eklemişsiniz; ancak yapay zeka tarafından hazırlandığına dair bir şey yazmamamı istemişsiniz, bu yüzden eklemiyorum.]

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Un monstre à Paris

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?