Prenses ve Kurbağa izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.1 IMDB Puanı 97 Görüntülenme

Prenses ve Kurbağa izle

Oyuncular:

Anika Noni Rose, Keith David, Oprah Winfrey
Walt Disney Animation Studios'un yeni çizgi filmi Prenses ve Kurbağa, muhteşem bir hikaye anlatımı, etkileyici karakterler, olağanüstü komedi ve unutulmaz müzikler sunuyor. Film, büyüleyici New Orleans şehrinde geçmektedir ve Küçük Deniz Kızı ve Alaaddin'in yaratıcıları tarafından klasik bir masalın farklı bir versiyonu olarak ele alınmıştır.

Hikaye, güzel bir genç kız olan Tiana'nın (Anika Noni Rose) insan olma hayaliyle çabalayan bir kurbağa prensle karşılaşmasıyla başlar. Bir öpücükle Louisiana'nın gizemli bataklıklarında komik bir maceraya sürüklenirler. Prenses ve Kurbağa, John Musker ve Ron Clements'in el çizimi animasyona geri döndüğü bir film olarak övgüyle karşılanmıştır. Film müzikleri ise Oscar ödüllü besteci Randy Newman'a aittir.

Bir prensesin, öpüp gerçek aşkını bulduğu kurbağa prens hikayesini hepimiz biliriz. Ancak bu hikayede sonuçlar çok farklıdır. Bu olayın ardından eğlence, heyecan, müzik ve duygusal bir macera başlar. Sonunda prens ve prenses arasındaki aşk bir yolunu bulurken, bir kurbağa, bir ateş böceği ve onun aşkı da önemli bir rol oynar. Bu filmde, en önemli ayrıntıların insanın içinde olduğunu keşfedeceksiniz.

Prenses ve Kurbağa, Disney'in en yeni prensesiyle harika bir hikayeyi bir araya getirirken, stüdyonun Güzel ve Çirkin, Aslan Kral ve Alaaddin gibi klasik müzikallere dönüş

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Princess and the Frog

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?