Örnek aile izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 48 Görüntülenme

Örnek aile izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Demi Moore, David Duchovny, Amber Heard
Banliyödeki lüks sitelerde yeni bir ailenin taşınması her zaman ilgi çeker. Özellikle Jones ailesi gibi bir aile olduğunda durum daha da ilginçleşir. Steve ve Kate Jones, mükemmel bir çifttir ve çocukları Mick ve Jenn, görünüşte ideal çocuklardır. Evleri son moda eşyalarla dolu ve dış görünüşleri mükemmeldir. Ancak aslında Jones ailesi, Life Image adlı bir pazarlama şirketinin çalışanlarıdır ve görevleri zengin mahallelere taşınarak müşterilerin ürünlerine "canlı reklam" yapmaktır.

Jones ailesinin yeni reklam kampanyası başladığında, yan komşuları Larry ve Summer da dahil olmak üzere tüm mahallede lüks yarışı başlar. Şirket, Jones ailesinden memnundur ve eğer Steve, diğer ekip arkadaşlarıyla başa çıkabilir ve satış rakamlarını yükseltebilirse, şirketin en karlı ailelerinden biri olacaklardır. Steve, Larry'ye ilgi göstermeye başlar, çünkü Larry, Steve'in patronu olan Kate'in gözüne girmesine yardımcı olabilir. Steve'in Larry takıntısıyla satış rakamları yükselir ve Jones ailesi büyük bir terfi alır.

Ancak gerçek hayat, senaryodaki gibi gitmez. Kate'in tüm çabalarına rağmen gerçek hayat, Jones ailesinin mükemmel dünyasına yavaş yavaş sızar. Oyuncuların gerçek kişilikleriyle Jones ailesinin kişilikleri arasında çelişkiler ortaya çıkar ve bu çelişkiler beklenmedik sonuçlara yol açar. Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Joneses

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?