Komşum Bir Katil 2: Katil Komşum Geri Döndü izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.5 IMDB Puanı 116 Görüntülenme

Komşum Bir Katil 2: Katil Komşum Geri Döndü izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Bruce Willis, Matthew Perry, Natasha Henstridge
Jimmy 'The Tulip' Tudeski, eski bir kiralık katil olarak geçirdiği hayattan uzakta, Meksika sahilinde sessiz ve huzurlu bir yaşam sürmektedir. Komşum Bir Katil'in finalinde, Jimmy, komşusu ve arkadaşı olan diş doktoru Nicholas 'Oz' Oseransky'nin yardımıyla, kendini öldü göstererek Gogolak mafyasından kaçmayı başarmıştır. Şimdi güvenli bir sığınağında, silah yerine elektrikli süpürgeyle uğraşarak ev işleriyle ilgilenmekte ve karısı Jill ile huzurlu bir hayat sürmektedir. Ancak Jimmy, suç dünyasına sürüklenmesinin kişisel nedenlerini düşünmektedir. Jill ise, Jimmy'nin temizlemekle uğraştığı şeyin sadece deliller olduğu eski günleri özlemektedir.

Beklenmedik bir şekilde, Jimmy'nin geçmişiyle ilgili bir misafir kapısını çalar. Oz, Gogolak tarafından kaçırılan karısı Cynthia'yı kurtarmak için Jimmy'den yardım ister. Jimmy, bu duruma ilgisiz görünse de daha da istenmeyen misafirler belirir. Jimmy'nin bahçesinde, Oz'u Los Angeles'tan beri takip eden mafya babası Lazlo Gogolak ve adamları belirir. Lazlo, hapisteyken tek düşündüğü şey Jimmy'yle hesaplaşmak ve oğlu Yanni'nin intikamını almak olduğunu söyler. Jimmy, Oz ve Jill bu durumu çözmek ve Cynthia'yı kurtarmak için harekete geçmek zorundadır.

Bu film, 2000 yapımı Komşum Bir Katil'in devamı niteliğindedir. Jimmy'nin geçmişiyle yüzleşmesi ve Lazlo'ya ders vermesi gerekmektedir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Whole Ten Yards

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?