Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.1 IMDB Puanı 144 Görüntülenme

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sandra Bullock, Regina King, William Shatner
Gracie Hart, FBI ajanı olarak görev yapmaktadır. Gizli bir görev gereği ABD Güzellik Yarışması'na katılan Gracie, hem medyada sansasyon yaratır hem de ABD Güzeli'ni tehdit eden tehlikeyi ortadan kaldırır. Ancak son zamanlarda işler pek yolunda gitmemektedir. Gracie, ilişkisini bitirmiş ve ün kazanmasının gizli görevini tehlikeye atmasından dolayı hayal kırıklığı yaşamaktadır. Bunun üzerine patronu Ajan McDonald, Gracie'yi büroya halkla ilişkiler göreviyle geri dönmeye ikna eder.

Gracie, saçlarını yaptırıp süslü püslü giyinerek talk show'larda FBI'nın yüzü olarak görev yapmaya başlar. FBI, Gracie'nin fotoğraflarını bastırarak tarihinin en büyük PR kampanyasına başlar. Gracie, stilist Joel'in yardımıyla sert hatlarını yumuşatarak güzellik yarışmasındaki kahramanlıklarını hayranları için tekrar sergiler. Başlangıçta dirense de Gracie, ilgiye alışır ve rolüne kaptırır. Ancak yeni ortağı Sam Fuller, Gracie'ye hayran olmadığını belli eder.

Gracie'nin en iyi arkadaşı, güzellik yarışmasının galibi Cheryl Frazier ve sunucu Stan Fields Las Vegas'ta kaçırılınca, Gracie suçla savaşma isteğiyle harekete geçer. FBI, ünlü maskotlarını kaybetmek istemediği için Gracie ve Sam'i Las Vegas'a basın konferansı bahanesiyle gönderir. Ancak yerel FBI süpervizörü Collins'in tutumu şüphe uyandırır.

Gracie, görüntünün yanıltıcı olabileceğini ve zor bir dava ya da arkada

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?