Koralin ve Gizli Dünya izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.7 IMDB Puanı 99 Görüntülenme

Koralin ve Gizli Dünya izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Dakota Fanning, Teri Hatcher, John Hodgman
11 yaşındaki Coraline Jones, meraklı ve maceraperest bir kız çocuğudur. Ailesiyle birlikte Michigan'dan Oregon'a taşınan Coraline, yeni çevresinde heyecan verici şeyler aramaktadır. Arkadaşlarını kaybeden ve ailesinin meşgul olduğu için sıkılan Coraline, Wybie Lovat adındaki bir çocukla arkadaş olur. Birlikte yaşlı komşularını ziyaret etmeye başlarlar ve bu ziyaretlerden sonra Coraline, yeni çevresinin farklı bir dünya olduğunu düşünmeye başlar.

Evde gizli bir kapı keşfeden Coraline, bu kapının öbür tarafına geçtiğinde alternatif bir gerçeklikle karşılaşır. Bu gerçeklik, kendi hayatının bir benzeri gibi görünse de daha iyidir. Yetişkinler daha şefkatli ve sıcak kanlıdır ve aralarında Diğer Anne adında biri vardır.

Coraline, bu dünyanın ilgi merkezi haline gelir ve hatta esrarengiz kedi bile ona yakın ilgi gösterir. Ancak Coraline, kendi gerçekliğine ait olup olmadığını merak etmeye başlar. Bu fantastik ziyaret ise kısa sürede tehlikelerle dolu bir serüvene dönüşür. Özellikle Diğer Anne'nin tuzağı yüzünden başı belaya girer. Coraline, ailesini kurtarmak için yaratıcılığına, kararlılığına ve cesaretine başvurmak zorundadır.

HDFilmCehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Coraline

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?