Kız kardeşimin hikâyesi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.3 IMDB Puanı 66 Görüntülenme

Kız kardeşimin hikâyesi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alec Baldwin
Sara ve Brian Fitzgerald çifti, genç oğulları ve iki yaşındaki kızları Kate ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak, Kate'in lösemi hastası olduğunu öğrendiklerinde her şey değişir. Ebeveynlerin tek umudu, Kate'i kurtarmak için bir çocuk daha doğurmaktır. Bu durum bazıları için etik sorular ortaya çıkarsa da Fitzgerald çifti, özellikle Sara, Kate'i hayatta tutmak için her şeyi yapmaktan başka çare olmadığını düşünür. Bu gereken şey ise Anna'dır.

Kate ve Anna, normalden daha güçlü bir bağa sahip olan iki kız kardeştir. Kate, Anna'ya ihtiyaç duymaktadır ve hayatı Anna'ya bağlıdır. İki kız kardeş, genç yaşları boyunca birbirlerine dayanmak zorunda kaldıkları tıbbi işlemlerle mücadele etmekte ve ailelerinin normal yaşamının bir parçası haline gelmektedir. Sara, sevecen bir eş ve anne olarak kızlarına bakmak için avukatlık kariyerinden vazgeçmiştir ve Kate'i kurtarmak için her şeyi yapmaktadır. Brian ise güçlü ve destekleyici bir koca olmasına rağmen karısının gücü karşısında pasif bir rol almaktadır. Tek oğulları Jesse ise Kate ve Anna'nın gölgesinde kalmıştır.

Ancak şimdi 11 yaşında olan Anna, tıbbi özgürlüğünü istemektedir. Bir avukat tutarak aileyi bölen ve Kate'in kaderini belirleyebilecek bir dava açar. Bu dava, ailenin içindeki güç dengesini sarsar ve Kate'in hastalığıyla mücadeledeki son aşamasına girer.

[Özgünleştirme yapıldı.]

hdfilmceh

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    My Sister's Keeper

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?