Hayat Ağacı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı 61 Görüntülenme

Hayat Ağacı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain
1950'li yıllarda, Orta Batılı bir aileyi merkezine alan Hayat Ağacı filmi, Jack'in çocukluk masumiyetinin kaybolmasıyla başlayan buruk bir yetişkinlik dönemine geçişini anlatıyor. Bu geçiş sürecinde babasıyla yaşadığı çalkantılı ilişki, hikayenin merkezinde yer alıyor. Jack'in olgunluk döneminde ise modern çağda kaybolmuş bir birey olduğu görülüyor. Kaderi ve çıkmazları sorgularken, yaşamın anlamını bulmaya çalışan Jack, hayatın anlamını arıyor.

Terrence Malick'in imzasını taşıyan bu film, 2011 Cannes Film Festivali'nde eleştirmenleri ikiye böldü. Brad Pitt, Sean Penn ve Jessica Chastain gibi ünlü isimlerin başrolünde yer aldığı film, teknik ekibiyle de dikkat çekiyor. Görüntü yönetmeni Emmanuel Lubezki, 4 kez Oscar adayı olurken, kostüm tasarımcısı Jacqueline West de Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi filmiyle adaylık elde etmiştir. Film müzikleriyle de tanınan Alexandre Desplat, The Curious Case Of Benjamin Button, The Queen ve The King's Speech filmleriyle 3 kez Oscar adayı olmuştur.

Sonuç olarak, Hayat Ağacı filmi, Orta Batılı bir ailenin hikayesini anlatırken, büyüyen bir çocuğun hayatın zorluklarıyla başa çıkma sürecini ve arayışını odak noktasına alıyor. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Tree of Life

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?