Hayallerin Peşinde izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.3 IMDB Puanı 64 Görüntülenme

Hayallerin Peşinde izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Christopher Fitzgerald
Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'in başrollerini paylaştığı "Revolutionary Road - Hayallerin Peşinde", Richard Yates'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Film, Frank ve April Wheeler çiftinin Amerikan evlilik kurumunun etkileyici bir portresini sunar. 1950'ler Amerika'sında geçen hikayede, modern ilişkilerde ortaya çıkan bir soru sorgulanır: İki insan, sıradan hayat düzeninden kopmadan birbirlerinden ayrılmak zorunda kalmadan özgürce yaşayabilir mi?

Frank ve April her zaman kendilerini özel ve farklı hissetmişlerdir. Hayatlarını yüksek idealleri doğrultusunda yaşamaya kararlıdırlar ve bu nedenle Revolutionary Road'da lüks evlerin bulunduğu bir caddede yeni bir ev alırlar. Kendilerini çevreleyen monoton ortamdan bağımsız olacaklarını düşünerek gururla buraya taşınırlar. Ancak, o dönemin toplumsal sınırları tarafından belirlenen tuzaklara yakalanmamak için ellerinden geleni yapmaya kararlıdırlar.

Ancak Wheeler çifti beklenmedik bir şekilde kendilerini içinden çıkamadıkları bir durumun ortasında bulurlar. Frank, rutin bir işe sahip olmanın verdiği stresle gittikçe sinirli bir erkek haline gelirken, April ise isteklerini ve tutkularını bastırmaya çalışan mutsuz bir ev kadını olur. Sonuç olarak, hayallerini kaybetmiş tipik bir Amerikan ailesi haline gelirler.

April, kaderlerini değiştirmek isteğiyle yanıp tutuşur ve cesur bir plan yapar. Connecticut eyaletinin konforunu geride bırakarak, bilinmeyen bir dünya olan Paris'e gitmeye karar verir

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Revolutionary Road

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?